ny computer, med hvad nu med dine filer?

Vi hjælper dig gerne med at få flyttet dine vigtige data, fx dokumenter, billeder, video, e-mailadresser, kontaktpersoner, favoritter/foretrukne fra din gamle PC til din nye PC. Hos os kan du være helt sikker på, at dine data er i sikre hænder.

Din harddisk er defekt eller ødelagt – hvordan så med dine data?

Der kan være flere årsager til at en harddisk bliver beskadiget. Det kan skyldes overophedning pga. for dårlig køling, eller det kan skyldes et slag, som computeren har fået ved flytning af computeren. En sådan skade ses ofte på bærbare computere.

Vi hjælper med at redde og genskabe dine data ud af en defekt harddisk. Vi tager harddisken ind til et tjek og alt afhængigt af skadens omfang, finder vi ud af, om det er muligt for os at genskabe dine data. Hvis det ikke kan lade sig gøre, betaler du naturligvis kun for et tjek.
Hvis vi kan ordne computeren, får du et tilbud på en fast pris incl medie, inden arbejdet udføres. Processen med genskabelse af data kan tage alt fra få timer til flere dage, og der er på forhånd ingen garanti for, at alle data kan genskabes.

I noen dager er jeg enig i å gå gjennom House of Nageishk, mens de gjør de vanligste tingene – vaske eller vaske oppvasken, – tilbyr en instruktør i Florida Christina Luiis. – https://apotekno24.com/viagra-generisk-kjop/ med kroppene til den andre blant virksomheten. Det vil øke selvtilliten din og bedre lære deg å behandle kroppen din og din lekne berøring og kjærtegne hverandre med de vanligste, ikke -seksuelle omstendighetene vil øke din gjensidige attraksjon.